Kuorsalon taiteilijat -näyttely

Kuorsalo-Seura ry on tuonut esille teoksiaan Haminan kesäinfoon Kuorsalon Taiteilijat -näyttely nimisellä teoskokonaisuudella.

Näyttelyn taiteilijoista suurin osa on Haminasta ja Kuorsalosta. Näyttelyssä on maalauksia, installaatioita ja käsitöitä toteutettuna erilaisin tekniikoin, perinteisestä öljymaalauksesta digitulostukseen. Osa teoksista on myös myynnissä. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Galleria Korusalan Facebook-sivuilta näet lisää taiteilijoiden teoksia.

Goodwill Taidelounge -kierrätysnäyttely

Haminan Goodwillin tuottama Goodwill Taidelounge – kaikille tarinoille jatkoa -näyttely on esillä Haminan kesäinfossa. Näyttelyn kaikki lahjoituksena saadut tuotteet ovat myynnissä. Hintalapussa kerrotaan lahjoitettujen tuotteiden arvioitu myyntihinta sekä kunkin ostetun tuotteen työllistävä vaikutus työtunteina. 

Näyttelyssä on kuunneltavissa kuusi erilaista Haminan seudulta olevan Goodwill-kierrätysmyymälöissä työskennelleen tarinaa. Yksi näistä tarinoista on englanniksi. Kiinnostavat henkilötarinat ovat kuunneltavissa esimerkiksi puhelimella Youtubesta näyttelyssä olevien qr-koodien avulla.  

Lisätietoja sekä myytävien tuotteiden ostamiseen liittyvät tiedustelut ja varaukset voi osoittaa Haminan Goodwilliin: info@goodwill.fi.

Näyttelyt ovat avoinna Haminan kesäinfon aukioloaikoina

Raatihuoneentorilla (Raatihuoneentori 14) seuraavasti:

18.8. asti joka päivä klo 11–18

25.-28.8. arkisin ma-pe klo 11-15

Tervetuloa!