Historiallinen Haminan Teinisirkus viettää 50-vuotisjuhlavuotta! Vuosi huipentuu lokakuussa esitysviikonloppuun, jonka tähtinä loistavat Teinisirkuksen nykyiset ja entiset oppilaat sekä ohjaajat. Sirkus täydentyy myös huikeilla kansainvälisillä vierailla, jotka ovat osa sirkuksen historiaa. 

Suomen ensimmäisen sirkuskerhon, Haminan Teinisirkuksen, tarina alkoi vuonna 1973. Tohtori Claes Cedercreutz oli harrastanut sirkustemppuilua ja ryhtyi opettamaan pojalleen Kettil Cedercreutzille ja hänen tovereilleen näitä taitoja. Opeteltiin taikatemppuja ja ajamaan yksipyöräisillä. Pyöriä rakennettiin Haminan ammattikoululla. ”Saviniemen sankarit” harjoittelivat ensin omilla pihoillaan ja kaduilla. Juhlavuoden näytöksessä nähdäänkin vieraina Kettil Cedercreutz sekä hänen lapsenlapsensa. 

Näytökseen tuo taituruutta, vauhtia ja jännitystä mm. Teinisirkuksen huikeat akrobaatit, pallotaiturit, jonglöörit ja vannetaiturit. Myös menneisyyden tuulet puhaltavat, kun lavalle astuvat myös sirkuksen entisiä harrastajia ja ohjaajia. Yksipyöräisiä nähdään sirkuksen tämän hetkisten harrastajien toimesta sekä vierailevan tähden, unitrialin maailmanmestarin, Márk Fábiánin toisesta.

Tule ja koe Haminan Teinisirkuksen 50-vuotisjuhlavuoden huikea spektaakkeli!

Huikeat esitykset näet Summan kylä- ja kulttuurikeskuksessa (Summantie 46, 49420 Hamina).

LIPPUJEN ENNAKKOMYYNTI YLEISÖTILAISUUKSIIN ON AVATTU!
LIPUT
11€ lapset (alle 15v.)
15€ aikuiset sekä yli 15v. lapset 
Osta lippusi täältä: https://www.lippu.fi/artist/sirkuksen-ystavat/

NÄYTÖKSET
14.10. lauantaina näytös klo 16:00
15.10. sunnuntaina näytös klo 13:00
15.10. sunnuntaina kutsuvierastilaisuus + näytös klo 16:00, perustajajäsenistön kokoontuminen

Voit seurata juhlavuoden kulkua sosiaalisessa mediassa: 

https://www.facebook.com/haminanteinisirkus
https://www.instagram.com/haminanteinisirkus

Haminan Teinisirkus