Haminan kesäkonsertit 2023 Hamina Bastionissa (Raatihuoneenkatu 12)

to 10.8. klo 19 SUOMEN KANSALLISOOPPERA – Giuseppe Verdin Requiem, sisäänkäynnit avautuvat klo 17.30. Kesto noin 1,5h.  Konsertissa ei ole väliaikaa.

pe 11.8. klo 19 MUISTOJEN BULEVARDI –konsertti, sisäänkäynnit avautuvat klo 17.30, Kesto noin 2h sisältää väliajan.

la 12.8. klo 19 ROCK! – MARZI PLAYS JIMI HENDRIX, sisäänkäynnit avautuvat klo 17.30. Kesto: 1h 20min. Konsertissa ei ole väliaikaa.

Anna palautetta konserteista ja vaikuta

Vastaa palautekyselyyn täällä: bit.ly/kesakonsertit-kysely

Anna palautetta konserteistamme (SUOMEN KANSALLISOOPPERA – Giuseppe Verdin Requiem, Muistojen Bulevardi ja ROCK! – Marzi Plays Jimi Hendrix) ja vaikuta tapahtumien kehittämiseen. Palautekyselyn lopuksi voit osallistua arvontaan, johon osallistuneiden kesken arvotaan 2 kpl Marssishow-lippuja Hamina Tattooseen vuodelle 2024!

Konserttien kuvaaminen

Videointi ja äänitallennus konserteissa on kielletty. Valokuvaaminen ilman salamavaloa on sallittu omalta paikalta muuta yleisöä häiritsemättä. 

Video and audio recording at concerts is prohibited. Photography without flash is allowed from your seat, but without disturbing the audience.

Saapuminen Haminaan

Haminaan pääsee kätevästi sekä omalla autolla että julkisilla kulkuneuvoilla. Tiesitkö, että Haminassa pysäköinti on ilmaista? Lue lisää Haminaan saapumisesta osoitteesta: visithamina.fi/info/saapuminen

Konserttien parkkipaikat

Torstaina 10.8.2023 (Suomen Kansallisooppera – Giuseppe Verdin Requimin -konsertiin klo 19.00 saapuvat) suositeltu pysäköintialue on Haminan Vallikentän P5 pysäköintialueella. Kulku Kari Lindbergin katua pitkin parkkipaikalle. Alueella on myös invapysäköintipaikat. (HUOM! Rauhankadun pysäköintialue on varattu tapahtumien aikaisille huolto- yms. ajoneuvoille.)

Ajo-ohjeet Vallikentän P5 pysäköintialueelle
Aja Merikatu – Erottajakatu – Rantakatu. Rantakadun päädyssä käänny oikealle Kari Lindebergin kadulle. Aja Kari Lindebergin katua siten, että saavut pesäpallokentän takaosaan. Käänny pesäpallokentän kulmalta vasemmalle ja seuraa tietä joka ohjaa P-alueelle (pesäpallokenttä jää oikealle puolelle). Parkkipaikoilta pääset kävellen holviston huoltotunnelia pitkin Hamina Bastioni tapahtuma-areenalle. 

Ajo-ohjeet P5 parkkipaikka

Perjantaina 11.8.2023 ja lauantaina 12.8.2023 (Muistojen Bulevardi -konserttiin klo 19.00 ja Rock! – Marzi Plays Jimi Hendrix- konserttiin klo 19.00) saapuville tapahtumavieraille on käytössä yleisöparkkitila klo 16.00 alkaen RUK-maneesin / RUK:n päärakennuksen edessä olevalla kenttä-alueella (Kadettikoulunkatu 6). Invapysäköintipaikat sijaitsevat Rauhankadun parkkipaikalla (Rauhankatu 8, Hamina). (HUOM! Rauhankadun pysäköintialue on varattu tapahtumien aikaisille inva, huolto- yms. ajoneuvoille.)

Poikkeusjärjestelyt liikenteessä

Haminan keskustan alueella on poikkeusjärjestelyjä torstai 10.8.2023 – lauantai 12.8.2023 välisenä aikana. Tietoa liikenteen poikkeusjärjestelyistä löydät täältä: hamina.fi/asukkaalle/ajankohtaista/

Ravintolapalvelut

Konserttipäivänä klo 17.30 alkaen Hamina Bastionissa on mahdollista nauttia Hamina Tattoo 2024 uutuustuotteita ja muita virvokkeita. Ravintoloitsijana toimii Coolfest Oy. 

Voit tutustua myös muuhun Haminan ravintolatarjontaan täältä

Muuta tekemistä Haminassa

Haminassa on paljon tehtävää ja nähtävää sekä runsaasti tapahtumia elokuun toisella viikolla! Tule viettämään päivä jos useampikin erilaisten konserttien ja tapahtumien lomassa. 

 • Ars Hamina 2023 näyttelyt 
 • Elomarkkinat 10.8.–12.8.2023
  • Avajaisohjelmaa ja markkinakulkue avajaispäivänä 10.8.
   • Kulkue to 10.8. klo 17.00. Reitti: RUK:n kenttä – Kadettikoulunkatu – Raatihuoneentori – Fredrikinkatu – Puistokatu – Kaivokatu.
   • Avajaisohjelma alkaen klo 17.30 Haminan Puistotalon edessä.
   • Myyntiajat torilla:
    • to 10.8. klo 7-20
    • pe 11.8. klo 7–18
    • la 12.8. klo 7–14
 • Vanhan Meyerin hotellin valtaus! 
  • Haminan Linnoituksen Wanhat Talot ry. valtaa vanhan Meyerin hotellin (Fredrikinkatu 4)
  • Talon sisäosissa esitellään tapahtuman aikana yhdistyksen toimintaa, myydään yhdistyksen omia tuotteita ja järjestetään vanhojen huonekalujen myyntinäyttely yhdessä Fredrikinkadun varrella sijaitsevan antiikkiliikkeen kanssa. Kaikille kaupunkilaisille avoimessa tapahtumassa on myös tarjolla mehua ja pientä purtavaa.
  • Avoinna pe 11.8. klo 14–16 ja la 12.8. klo 14–18.