Hevoset Bastionissa on yhdistelmä huippu-urheilua, show-näytöksiä sekä valloittavaa hevostunnelmaa. Hevoset ja ponit hurmaavat tapahtuma-areenoilla Hamina Bastionissa ja Kadettikoulunkadulla.

Bastionin areenalla järjestetään este- ja kouluratsastuskilpailuja. Kilpailuareenalla nähdään myös upea kansallishevosemme suomenhevonen.

Vauhdikkaan ja korkeatasoisen urheilun lisäksi hevoset ja ponit tempaisevat mukaansa valloittavissa show-näytöksissä. Hevosten tarjoamista elämyksistä pääsee nauttimaan myös ympäri kaupungin sijaitsevilla ohjelma-alueilla. Lastenalueilla pääroolissa ovat ponit ja keppihevoset.

Hevoset Bastionissa tarjoaa ikimuistoisia kokemuksia myös ohjelma-areenoiden ulkopuolella. Näille alueille pääset kulkemaan ilman pääsylippua.

Cityravit, Horse-expo tai ihan jotain muuta. Hevoset Bastionissa -tapahtumasta löydät valtavasti erilaista ohjelmaa. Tee sitä mitä rakastat!


www.hevosetbastionissa.fi

Hevoset Bastionissa -tapahtuma Haminan ympyröillä 7.–11.6.2023. Hevoset hurmaavat lukuisissa näytöksissä tapahtuma-areenoilla Bastionissa ja Kadettikoulunkadulla.