Stand Up Show: Jukka Lindström, Köpi Kallio ja Heikki Vilja
Pe 16.6.2023 klo 19.00 (Esityksen kesto noin 1h 30 min sis. väliaika)

Jukka Lindström: ”Jouduin elokuussa 2022 perumaan oman esiintymiseni Haminassa, koska mursin nilkkani samana päivänä. Tuolloin lupasimme tuottaja Juha Jylhäsalmen kanssa, että korvaava keikka järjestetään kesällä 2023, ja että kaikki Liveton kautta lipun ostaneet saavat vapaalipun korvaavaan esitykseen. Viime kesän ostajille on tullut tästä jo sähköpostia ja olettekin varailleet innokkaasti lippuja. Kiitos siitä.

Nyt tuon esityksen ajankohdaksi on valikoitunut perjantai 16.6.2023 klo 19.00 ja paikkana toimii sama Hamina Bastion. Alunperin tällä keikalla piti olla mukana Tomi Haustola, mutta Tomilla tuli kuvauskeikka ulkomaille, joten otan nyt keikalle mukaani Heikki Viljan ja Köpi Kallion.”

Televisiotöidensä ohella Lindström on suomalaisen stand up -alan kärkinimiä, joka on kiertänyt esiintymässä klubeilla, teattereissa ja komediafestivaaleilla jo vuodesta 2005. Viime vuosina Lindström on keskittynyt stand upissa sooloesityksiin, joissa poliittinen satiiri kietoutuu yhteen henkilökohtaisten tarinoiden ja havaintojen kanssa.

Yli kymmenen vuotta yleisöjä naurattanut Heikki Vilja on helsinkiläinen stand up -koomikko. Tämä hyväntuulinen ja energinen rillipää on tullut yleisölle tutuksi mm. Ylen Naurun tasapaino -ohjelmasta ja Nelosen stand up! -ohjelman jokaiselta kaudelta.

Juuso ”Köpi” Kallio on radiojuontaja, käsikirjoittaja ja koomikko. Hän on tullut tutuksi erityisesti YleX Aamun juontajana ja syksystä 2022 alkaen esitetystä Viki ja Köpi Show’sta. TV:stä Kallio on viime aikoina tullut tutuksi Putouksen uusimman tuotantokauden näyttelijänä.

Liput: 26€ (K-16)
Liput myynnissä: https://events.liveto.io/events/166-haminan-bastion

Järj. Jylhäsalmi Productions Oy

Stand up Show Hamina Bastioni pe 16.6.2023 klo 19.00. Köpikallio, Jukka Lindström ja Heikki Vilja.