Haminan kulttuuripalvelut yhdessä Haminan maaseutupalveluiden ja kirjaston kanssa tarjoavat eläinten ystäville mukavaa tekemistä ja kohtaamisia Valojen yössä perjantaina 10.9.
Valkoinen vuohi.

Suomen lipun aukio – Hembölen kiertävä kotieläinpiha

Suomen lipun aukiolla pääsee klo 16.30 – 18.30 välisenä aikana tapaamaan Hembölen kiertävän kotieläinpihan eläinystäviä. Tähti-poni, Lumipallo-vuohi, Minisiat Tuulio ja Talvio sekä Elvis-koira tykkäävät silittelyistä ja rapsutteluista. Mukana seurueessa myös mm. halattavat lampaat, silitettävät ja syötettävät kanit, hauskat miniankat ja silkkikana.

Neljä alpakkaa.

Oolanninpuisto – Merikeinun alpakat

Oolanninpuistossa puolestaan pääsee pienille vaellusretkille Merikeinun alpakoiden kanssa. Alpakoita voi käydä tervehtimässä Tervasaaren puolelle puistoon rakennetulla aitauksella. Koe Oolanninpuisto Alpakan kanssa -vaellukset pienryhmien kanssa lähtevät aitauksen luota n. 15 min. välein klo 16.30-18.30 välillä. 

Anneli, suomenhevonen suitset päässä.

Kesäpuisto, Puistotalo – poni- ja hevoskyytejä

Kesäpuistossa, Puistotalon ympäristössä pääsee klo 16.30-18.30 välillä poni- ja hevoskyyteihin. Mutte-ponin kärriajelun aloituspaikka sijaitsee Vallikadun puolella, puiston laidalla. Elokuvatähtenäkin kunnostautunut haminalainen Suomenhevonen, Anneli puolestaan pitää vastaanottoaan Puistotalon edustalla torin puolella. Annelin kanssa pääsee talutus-ratsastamaan pitkin puistokäytäviä.

Ruskeavalkoinen pikkukoira.

Haminan pääkirjasto – lukukoira Nipsu

Haminan pääkirjastolla on lukemisen ystäville myös mieluista ohjelmaa sisätilassa. Lukukoira Nipsu on lastenosastolla tavattavissa klo 17-17.30. Näinköhän Nipsulla olisi Valojen yön parhaat lukuvinkit tarjota tulijoille.