Syyskuinen kaupunkifestivaali Valojen yö on tältä erää Haminassa taputeltu. Loistokkaaseen tapahtumaan osallistui pitkälti toistakymmentätuhatta tapahtumakävijää per ilta Haminasta sekä muilta paikkakunnilta.

Kiitämme sydämellisesti kaikkia tapahtumaan osallistuneita tekijöitä ja kokijoita viikonlopusta. Toivomme kaikilta tapahtumaan jollain tavalla osallistuneilta vielä palautetta kokemuksista Valojen yössä. Linkki ja ohjeet seuraavan kuvan alla.

Nähdään taas ensi vuonna Haminan Valojen yön hulinoissa!

 Flowers of Life taiteilijaryhmän valotaideteos Waveforms
Flowers of Life taiteilijaryhmän teos Waveforms Pormestarintalon Valopuistossa perjantaina ja lauantaina klo 18-23. Kuvaaja: Rami Saarikorpi.

 

ANNA TAPAHTUMASTA PALAUTETTA
Voit auttaa meitä kehittämään tapahtumaa vastaamalla oheiseen kyselyyn. Kyselyyn vastaaminen vie vain hetken ja kaikki tieto käsitellään anonyymisti. Vastauksesi on meille tärkeä! Kyselyn lopuksi voit osallistua arvontaan, johon osallistuneiden kesken arvotaan sarjalippu Kino Hamina -elokuvateatteriin (sis. 5 elokuvalippua, arvo 35€)!

Vastaa kyselyyn tästä linkistä: https://bit.ly/valojenyo2023

 

Valotaidetta riikka.artelta.
Valotaidetta Hamina Bastionin holvistossa, perjantaina klo 17-23 ja lauantaina klo 16-23, riikka.arte ja Sir Michael Madness.

 

Tapahtuman vastuullisena järjestäjänä on Haminan kaupunki, ja ohjelmakohteita tarjoamassa on moninainen joukko paikallisia yhdistyksiä ja muita toimijoita. Valojen yö on todellinen yhteisön voimainponnistus. Tervetuloa viihtymään kokoaan suuremmassa pikkukaupungissa, maailmanluokan Haminassa!